Chateau de Doumely

Drie weken geleden verscheen Sprookje of luchtkasteel? en ook afgelopen week kreeg het boek prachtige recensies. Ik deel een paar stukjes uit de recensie van Ilona:

Een verhaal waarbij alle emoties langskomen. Er zit humor in maar ook juist stukken waarbij je juist emotioneel wordt doordat de hoofdpersonages zich openstellen... Ook dit is weer een verhaal wat recht uit het hart komt, dit voel je als je het leest... De personages sluit je in je hart. Het voelt als familie... Maar ook het sociale aspect wordt hier mooi omschreven. Daarnaast lezen we nu ook iets van een andere cultuur. Mooi hoe dit allemaal in het boek samenkomt.

Het is met recht een droomrecensie, heel veel dank, Ilona! Iemand die ik ook wil bedanken is Lisette, zij schreef al op 4 februari een recensie voor mij op Hebban en ik ontdekte deze pas elf dagen later... Bedankt voor je mooie woorden, Lisette. Iets in het kader van beter laat dan nooit. Afgelopen week deelde Mandy een reactie bij het bericht op de Facebook Feelgood Books-pagina waarin ik de cover en de flaptekst deelde:

Aahh, ik wil niet een hele nieuwe post aanmaken dus ik zet het even hier. Dit boek heeft voor mij een speciaal plekje gekregen! Mijn beste vriendin heet Robin en ze werkt in de beveiliging, ik ben zelf sinds december aan het trainen voor mudmasters in juni, Belle en het Beest is mijn favo film, waar onze hond naar is vernoemd, mijn werk richt zich voornamelijk op kwetsbare jongeren in, jawel, het buurthuis en als laatste is het boek uitgekomen op mijn verjaardag. Ik had nog niet veel van je boeken gelezen, maar ik ben hooked en ze staan intussen op mijn Kobo! Dank je wel voor het heerlijke verhaal (alleen jammer van mijn nachtrust, ik kon hem niet wegleggen en ben tot 5 uur 's nachts doorgegaan)

Jullie begrijpen dat ik best wel perplex was toen ik dit berichtje las. Hoe heb ik het allemaal voor elkaar gekregen? Toeval bestaat niet, dat is weer bewezen. Bedankt voor het delen, Mandy! Als laatste nog een bedankje aan Stefanie van wie ik een lief kadootje kreeg toegestuurd.

Dan heb ik het alleen nog niet over afgelopen zaterdag gehad, het Bookish Valentine Event van DVP, wat was dat genieten! Zo ontzettend leuk om Karin en heel veel auteurs, lezers, bloggers en recensenten te ontmoeten en om bekenden weer een keer te zien en te spreken. En om onderweg met Jacodine kletsen over het schrijven en allerlei andere dingen. Kortom, het was een topdag!

Het schrijven aan manuscript nummer negen verloopt heel goed, ik zit in een schrijfflow. Dit weekend tik ik de 30.000 woorden aan. Ik denk dat ik mij wel aan mijn belofte kan houden van een nieuw boek in de zomer én nog eentje aan het eind van het jaar. Over de foto bij deze blog vertel ik alleen dat het Chateau de Doumely is, om spoilers te voorkomen.

Liefs, Esther