Nog één week

Kijk nou naar de foto, daar word je toch vrolijk van? Al mijn drukproeven of proefdrukken (speciaal voor Ann) op een rijtje in mijn boekenkast. Zien jullie de "foutjes" op de ruggen van Twee zielen, één gedachte en Sprookje of luchtkasteel? Bij Twee zielen, één gedachte zijn de letters van de titel te klein, dat heb ik toen laten aanpassen en bij Sprookje of luchtkasteel? staat het woordje "of" in een verkeerd lettertype, ook dat is nu aangepast. De bestelde boeken heb ik nog niet binnen, het is dus maar goed dat ik de boekpresentatie niet op 20 januari heb gezet.

Nog één week te gaan. Ik kijk enorm naar de 27ste uit en met mij veel lezers merkte ik, toen ik begin deze week het boek aankondigde op de Facebook-groep Kobo Plus lezers. Veel trouwe lezers gaven aan dat ze naar het boek uitkijken, ik zag ook namen die ik nog nooit eerder was tegengekomen. Zoals Sharon die aangaf dat ze twee weken geleden met mijn eerste boek is begonnen en op maandag mijn laatste heeft uitgelezen. Als ik zoiets lees, zit ik te STUIteren achter mijn laptop, geweldig! Heel grappig is het ook om te zien hoe iedereen reageert op het eerste hoofdstuk dat je op mijn website kan lezen en op de preview die op Kobo te lezen is. De ene lezer begint daar niet aan, omdat ze dan gelijk verder willen lezen en omdat dat niet kan thuis onuitstaanbaar gedrag gaan vertonen (dat wil ik natuurlijk niet op mijn geweten hebben hahaha) en de andere lezer duikt alvast in het warme bad dat Sprookje of luchtkasteel? heet. Het is mooi dat we allemaal verschillend zijn.

Op dinsdagavond heb ik het lijstje bekend gemaakt van de recensenten die een recensie-exemplaar krijgen. Vijf namen komen steeds weer terug: Amarins, Ilona, Karin, Marleen en Melanie, dat zijn recensenten die eerlijk en heerlijk schrijven. De andere twee wissel ik af. Cindy volg ik graag op Instagram en er komt een Cindy in het verhaal voor dus haar heb ik speciaal benaderd. Stefanie heeft het recensie-exemplaar dik verdiend door de recensies die ze al voor mij heeft geschreven en door de geweldige foto van haar boekenkast.

Met de aanmeldingen voor de boekpresentatie gaat het goed. Het is zo'n eer dat er veel lieve lezers tijd vrijmaken om naar Goes te komen! Het officiële gedeelte begint om 16:00 uur. Nou ja officieel, ik ga de presentatie doen zoals ik schrijf: puur op gevoel en recht uit mijn hart. Steun, toeverlaat en de man van afdeling sales Bert en ik zullen er zeker een half uur eerder zijn. Uiteraard zijn jullie dan ook al welkom!

Nog even een huishoudelijke mededeling. Het contactformulier op mijn website werkt niet. Heb je in de afgelopen maand het formulier ingevuld, dan is het helaas niet bij mij binnengekomen. De e-mails die naar het e-mailadres info@estherstui.nl worden gestuurd komen wel bij mij binnen. De tekst op mijn homepage heb ik daarom aangepast naar dat e-mailadres.

Gisteren heb ik nog een kleine onthulling gedaan over mijn nieuwste boek. Dat was in een reactie op wat Karin schreef. Ze gaf aan dat ze op dit moment Het Rubens meisje leest en dan snel aan mijn nieuwste gaat beginnen. Die volgorde is perfect...

Liefs, Esther