Sprookje of luchtkasteel?

Allereest wil ik jullie bedanken voor alle enthousiaste reacties die ik heb gekregen op de aankondiging van de boekpresentatie van Sprookje of luchtkasteel? Het is hartverwarmend dat, als het weer het op 27 januari toelaat, bijvoorbeeld Amarins die in Leeuwarden woont en Sandra die in West-Vlaanderen woont, speciaal voor mij naar Goes komen. Steeds krijg ik appjes met teksten als "Ik heb vrij gevraagd." en "Ik ben erbij!". Superlief!

Mag ik vragen of jullie op de website van de bibliotheek willen aangeven dat jullie van plan zijn om te komen? De medewerkers hebben een speciaal evenement aangemaakt. Het is voor de bibliotheek belangrijk om te weten hoeveel stoelen er moeten worden klaargezet en of er eventueel extra personeel moet worden ingezet. Op mijn auteurspagina en op mijn privé pagina op Facebook deel ik de link naar het evenement. Heb ik al verteld dat de bibliotheek in Goes ook een horecagedeelte heeft? Uiteraard krijgen jullie koffie, thee, een sapje én iets lekkers...

Zoals jullie misschien al hebben gezien, zijn Bert en ik op dit moment in Zweden. De klussen die we buitenshuis wilde doen, zijn gedaan. Vandaag was het -8 overdag, wel met een strakblauwe lucht en een stralende zon. Vannacht daalt de temperatuur naar -12... De omgeving is in elk jaargetijde magisch, maar misschien wel nog magischer met de sneeuw. Doordat het zo hard vriest, glinstert de sneeuw. Hoezo sprookjesachtig! Ja, sprookjes zijn echt mijn ding. Volgende week zal ik de cover van Sprookje of luchtkasteel? met jullie delen.

Liefs, Esther