Boekpresentatie op 27 januari

Ik heb geweldig nieuws! Op 27 januari van 16:00 tot 17:30 uur mag ik mijn boekpresentatie voor Sprookje of luchtkasteel? geven in de bibliotheek in Goes! Jullie hebben toch wel door dat ik nu én de titel én de verschijningsdatum geef? Normaal verdeel ik dat over een aantal weken, maar dat gaat nu niet. Ik loop over van enthousiasme. Op maandag had ik een afpraak met twee medewerkers van de bibliotheek in Goes om de mogelijkheden voor een boekpresentatie te bespreken. Het kan op de verschijningsdag, we hebben leuke ideeën uitgewisseld voor de invulling en ineens is mijn eerste boekpresentatie een feit. Bij Pencarrow was ik dat van plan, maar toen gooide corona roet in het eten... daarna is het er niet meer van gekomen. Of moet ik toegeven dat ik het eigenlijk veel te spannend vond om een boekpresentatie te gaan geven? Dat was eerlijk gezegd wel de reden dat ik er tot nu toe geen werk van heb gemaakt. Inmiddels durf ik het wel aan. Ik krijg zoveel lieve en mooie reacties op mijn boeken, weg met het onzekere gedoe en tijd voor actie! Gewoon mezelf zijn, dan komt het helemaal goed. Ik hoop echt dat jullie allemaal komen, dat is de snelste manier om Sprookje of luchtkasteel? te kunnen gaan lezen. Daarna ga ik pas boeken versturen.

En wat vinden jullie van de titel? Bij wijze van uitzondering heb ik daar helemaal niet lang over nagedacht. Het kwam zo in mij op. Het is moeilijk om nu niet gelijk ook de flaptekst te gaan delen, maar dan hou ik straks geen nieuwtjes meer over. Ik leer mij te beheersen...

Deze week stond ook in het teken van de release van Het Rubens meisje op Kobo, Kobo Plus en Kindle. Ik hoop dat ik niemand vergeet, ik wil namelijk de lezers die hun lieve en mooie reacties met mij hebben gedeeld bedanken. Sonja, Esther, Kimberly, Ann, Monique en Ilonka superlief en onwijs bedankt! In de leescollages van november kom ik ook regelmatig Bloemen van Madelief tegen. Sandra betitelde het korte verhaal als een van haar drie favorieten van november. Wat ben je toch een schat!

De leukste twee fouten die afgelopen week in het manuscript zijn ontdekt zijn ligbad in plaats van ligbed en tijdopvulling in plaats van tijdvulling. Echt hoe krijg ik het voor elkaar? Er is er nog één die hilarisch is, maar die kan ik niet delen, dan geeft ik te veel van het verhaal prijs.

Liefs, Esther