De onbeschoft aantrekkelijke man

Gisteravond kreeg ik het bericht van NBD Biblion dat De onbeschoft aantrekkelijke man is geaccepteerd! Geweldig, nummer vier in de bibliotheken én het eerste boek dat ik in eigen beheer heb uitgegeven. Zo fijn dat er straks heel veel lezers kunnen kennismaken met dit boek. De onbeschoft aantrekkelijke man is eigenlijk mijn derde boek, ik heb het na Gewoon puur Emma geschreven. Het duurde voor mijn gevoel (als erg ongeduldig persoon) te lang voordat Gewoon puur Emma werd uitgebracht door Boekscout, ik had tenslotte alweer een nieuw verhaal klaar. Het boek, althans de eerste versie, heb ik toen onder vriendinnen, collega's en vage kennissen verspreid als e-book. Nadat Het Rubens meisje verscheen en terwijl ik Een klus voor twee schreef, kreeg ik spijt. Spijt als haren op mijn hoofd dat ik geen "echt" boek had van De onbeschoft aantrekkelijke man. Ik wilde het ook graag delen als e-book op Kobo dus ik besloot om het alsnog in eigen beheer uit te geven. Mijn liefde voor Zeeland en tuinieren spat van het boek, al zeg ik het zelf. De gesprekken tussen Lotte en Karen waren een feestje om te schrijven. Zinnen als ' Playing hard to get ?' en het antwoord van Lotte 'Je hebt me al gehad, dus dat is niet waar.' En 'Je hebt niet veel aan, hè,' van Roosje toveren bij mij nog steeds een enorme glimlach op mijn gezicht o, en vergeet de Keizerspinguïns niet...

Het is echt een cadeautje als een lezer een prachtige foto van een van mijn boeken deelt. De foto bij deze blog is van Cindy. Zij heeft met Pasen Vlinders gelezen en ervan genoten, heb ik begrepen. Wat een plaatje, hè! Helaas hebben de Kobo e-readers geen kleurenscherm, zodat je de kleuren van de cover niet meekrijgt, maar de strakblauwe lucht, de bloemetjes, de koffie en de taart maken er een feest van.

De prachtige recensie van Ilona die ik kreeg voor Het Rubens meisje wil ik ook nog onder de aandacht brengen. Potverdrie, weer vijf sterren! Ilona heeft het boek zo mooi omschreven, dat ik haar zover kreeg dat ze de schilderijen van Rubens heeft opgezocht, vind ik fantastisch! Eva en Dan, Wenen en Rubens en natuurlijk de rockmuziek van Nickelback. Ja, ook dit boek is heel speciaal. Zoals Annemiek heel lief aanvulde: Al jouw boeken zijn speciaal voor jou. Overal ligt een stukje van je hart in! Dat maakt de boeken speciaal.

Liefs, Esther