De cover

Daar is hij dan: de cover van Vlinders ! Wat is hij mooi geworden, ik ben er helemaal verliefd op. Op de originele foto, die ik in 2008 in Cornwall heb gemaakt, staat alleen het landhuis met het omliggende landgoed. Gina heeft deze bewerkt met foto's van vlinders die ik in mijn eigen tuin heb gemaakt, dat vormt de basis voor de cover. Aan de medewerkers van BoekXpress heb ik de wens geuit om iets extra's te doen op de cover, zodat deze het echte feelgood-gevoel weergeeft. Nou dat is ze gelukt. Ik heb letterlijk naar Melissa van BoekXpress gemaild hoe ze kan weten dat ik dol ben op roze en donkerblauw. Donkerblauw? Ja, de achterkant en de rug van het boek zijn in donkerblauw uitgevoerd. Op mijn Facebook-pagina en op Instagram zal ik de gehele cover delen.

De meest gestelde vraag van afgelopen week was: wanneer verschijnt Vlinders? Daar heb ik inmiddels het antwoord op. Het wordt vrijdag 25 maart. De definitieve bestanden neem ik nog een laatste keer door en dan wordt het eerste exemplaar gedrukt. Samen met de medewerkers van BoekXpress ga ik het boek dan "keuren".

De opmaak van het boek ziet er fantastisch uit. Het heeft op mijn verzoek aan het begin van ieder hoofdstuk iets extra's gekregen. Daarover volgende week meer. Sterker nog, volgende week zal ik de eerste pagina's delen op mijn website. Voor iedereen die de flaptekst heeft gemist, zal ik deze hieronder nog een keer delen:

De Londense fotografe Annabelle heeft een mooie opdracht in de wacht gesleept. Ze mag de kunstcollectie van Trevillion House fotograferen. De opdracht zorgt ervoor dat ze vriendschap sluit met Elizabeth Trevillion en haar schoonmoeder Beatrice. Wanneer Annabelle de zoon en kleinzoon van de dames ontmoet, is het lust op het eerste gezicht. Normaal valt ze op blonde Vikingen, maar met de donkerharige Sebastian zou ze best een nacht willen doorbrengen. Meer eigenlijk niet. Dat haar moeder door haar vader in de steek is gelaten toen zij zwanger bleek te zijn, heeft zo zijn weerslag op Annabelle. Ze wordt simpelweg niet verliefd. Tijdens een lunch komt ze erachter dat Sebastian geen vaste relatie wil en flapt ze eruit dat ze best een seksdate met hem wil. Hij gaat akkoord. Ze genieten van elkaar, maar dan komen er gevoelens in het spel…

Liefs, Esther