Valse start

Jullie denken vast allemaal: wat een vreselijk saaie foto bij deze blog... Ja, dat is het zeker, maar alles heeft een reden en zo ook deze foto. Het korte verhaal als vervolg op mijn eerste boek Pencarrow is klaar! Het manuscript wordt nu door Veri gecontroleerd en geredigeerd om vervolgens naar Marieke te gaan. Het is het verhaal van Simone, de hartsvriendin van Rebecca. Het personage Simone vond ik tijdens het schrijven van Pencarrow al zo leuk, ik moest er nog iets mee doen. In het boek heeft ze een droog gevoel voor humor en geeft ze van die heerlijke commentaren:

'Kun je jouw mobieltje aanzetten zodat ik een liveverslag krijg?'

'Je gaat rondleidingen geven, je gaat vertalen? Wat is je volgende stap, word je de butler?'

'Blauw, want rood sta ik iedere maand.'

"Rebecca, je kan toch niets met een half Pencarrow, veel te veel tocht.'

Na een ontmoeting met een zekere Ed tijdens een teambuildingsweekend in Londen, is Simone niet meer zo ad rem...

Maar hoe zit het dan met die saaie foto? Ja, ik hoor het jullie denken. Ik wilde weer een eigen foto gebruiken voor de cover en omdat het verhaal zich voor een gedeelte in Londen afspeelt, wilde ik er een bekend gebouw op hebben. Het zou leuk zijn om de foto wat te pimpen. En toen dacht ik aan Gina. Zij heeft twee hele leuke ontwerpen gemaakt van de cover van Een klus voor twee. Dus mijn stoute schoenen aangetrokken en Gina een bericht gestuurd. Heel spontaan bood ze gelijk aan om een paar ontwerpen te maken. Als hint heb ik haar gegeven dat ik de snoer van lichtjes zo leuk vind op de kerstcover van Een klus voor twee en dat ik van hartjes hou. Nou, ze heeft haar stinkende best gedaan met twee ontwerpen met daarop meerdere kleuren combinaties voor de titel en mijn naam. Echt superlief! Op het ontwerp dat de cover gaat sieren, was ik meteen verliefd! Als jullie lief zijn, deel ik de cover volgende week met jullie ;-).

De titel wil ik alvast delen: Valse start

Het korte verhaal ga ik in eigen beheer uitgeven als e-book op Kobo, Kobo Plus, Kindle en ik zal het op mijn website plaatsen. Op Kobo en Kindle ga ik een prijs hanteren van € 1,99. Met een Kobo Plus abonnement kun je het gratis lezen en op mijn website natuurlijk ook. Ik hoop het nog deze maand te kunnen publiceren. Hebben jullie nog mooi de tijd om Pencarrow opnieuw te lezen of alsnog te lezen.

Liefs, Esther