Vier sterren!

Deze blog moet ik natuurlijk beginnen met hoe blij ik ben met de vier sterren van recensente Sonja van hét boekenblog onder Nederlandse en Vlaamse vlag: Perfecte Buren. Een aantal zinnen uit de recensie zal ik hier delen:

Esther Stui heeft met Een klus voor twee weer een fantastisch verhaal neergezet. Het is een boek met een goede opbouw naar het hoofdonderwerp, waarbij regelmatig de nieuwsgierigheid van de lezer wordt gewekt met de vraag hoe het zal lopen en of het Iris gaat lukken om haar doel te bereiken. Het verhaal heeft een positieve insteek, leest prima en bevat een hoog feelgood gehalte.

Esther heeft ervoor gezorgd dat het boek een zeer geëmancipeerde 'touch' bevat door het personage Iris. Dit zorgt voor een origineel en krachtig element door heel het boek heen. Al snel sluit je Iris in je hart.

Door de beeldende omschrijvingen van de natuur ervaar je een relaxed gevoel tijdens het lezen.

Natuurlijk geeft Sonja in de recensie ook wat tips waar ik van kan leren, ze doet dat op een positieve en opbouwende manier, echt top! Voor de hele recensie kun je de volgende link kopiëren: https://perfecteburen.nl/review/een-klus-voor-twee-esther-stui/

Vandaag keek ik nog op de site van Perfecte Buren en zie ik dat Niet zonder ons van Wendy Brokers ook vier sterren heeft gekregen en De Nachtdienst van Esther Verhoef drie. Wendy zou wat mij betreft absoluut vijf sterren krijgen (en heeft deze ook van mij gekregen in mijn recensie voor Kobo). Voor mij is het een gigantische eer om op dezelfde pagina als Wendy en mijn naamgenoot, waarvan ik heel wat thrillers in de kast heb staan, met vier sterren voor Een klus voor twee te worden genoemd.

Afgelopen week is de longlist voor de Zeeuwse boekenprijs bekend gemaakt. Gewoon puur Emma staat er niet bij. Dat verwachtte ik ook niet, het is puur voor de publiciteit dat ik meedoe. Met een andere Zeeuwse schrijfster had ik het over de longlist. Zij vindt het ook maar een saaie boel, heerlijk! Volgend jaar doe ik ook niet meer mee. De zes boeken kan ik veel beter aan boekenbloggers weggeven. Mocht een boekenblogger mijn blog heel toevallig lezen en nog wel zin en tijd hebben om een recensie voor mij te schrijven, dan houd ik mij aanbevolen. Mail alsjeblieft naar info@estherstui.nl, app of vul het contactformulier in.

Liefs, Esther