Feelgood Books op Facebook

Vandaag heb ik lopen dubben over welke foto ik deze week bij de blog zou plaatsen. Een foto van de prachtige recensie van Amarins over Gewoon puur Emma , de foto die schrijfster Jacodine van de Velde heeft gemaakt van onze boeken samen op één plank bij The Read Shop in Domburg of de foto van het artikel in lokale krant De Bode. En toen kwam de recensie van beheerder Karin van de Feelgood Books groep op Facebook... Omdat het een besloten groep is, kan ik niet alles delen, dat wil ik ook niet. Ik ben Karin heel dankbaar voor haar mooie woorden en complimenten! Hou je van feelgoodromans dan moet je echt lid worden van de groep. Er komt zoveel moois langs. Mijn "die-wil-ik-ook-nog-lezen-lijst" wordt steeds langer. Maar dat is niet het enige, er hangt een hele fijne sfeer in de groep. Veel bekende Nederlandse schrijvers zijn ook lid en geven ons als leden een seintje wanneer er een nieuw boek aankomt. Echt top!

Maar nog even terugkomend op de recensie van Amarins over Gewoon puur Emma , daar was ik me toch een partijtje stil van. Ik zal haar woorden hier delen:

Vanmorgen begon ik in dit boek! Het greep me meteen, zat er helemaal in en nu is het boek uit! Maar waaaauw wat een boek! Het grijpt je letterlijk bij je strot! Wat begint als heerlijke feelgood verandert in een levensecht verhaal waar je het niet meer droog bij houdt! Vijf sterren: prachtige warme personages, fantastische hoofdpersonen, een geweldige verhaallijn, vol van emoties, liefde, romantiek maar ook van verdriet. Echt een prachtig verhaal wat je gelezen moet hebben!

Heel veel dank, Amarins! Begrijpen jullie dat ik er stil van werd?

Heel blij ben ik ook om te kunnen melden dat de verkoop van Een klus voor twee supergoed gaat, ik ga zo nóg meer boeken bestellen bij Boekscout omdat ik bijna door mijn voorraad heen ben. Afgelopen zondag heb ik voor de tweede keer in één week boeken gebracht bij The Read Shop in Domburg, fantastisch! Bedankt Martin en Miranda! Vanmiddag kreeg ik van Yvonne een appje dat ik de voorraad bij de Bruna ook weer mag aanvullen, geweldig! Nu moet ik echt stoppen met de uitroeptekens... haha.

Wanneer je het artikel uit de Bode nog niet gelezen hebt, ik heb het toegevoegd aan het tabje "Media" op de website.

Vanavond gebeurde er nog iets grappigs, de lokale hovenier stopte hier voor de deur en belde aan. Hij heeft vanaf morgen vakantie en wil graag twee boeken meenemen, de laatste twee. Voor de lezers die De onbeschoft aantrekkelijke man nog niet gelezen hebben: hoofdpersoon Charlotte werkt als hovenier. Kortom: ik geniet met volle teugen! Oeps, weer een uitroepteken.

Liefs, Esther