Recensies

22656878

Amarins over Pencarrow

 

Het verhaal is constant genieten, wordt nergens saai en bevat prachtige thema’s. Rangen en standen worden duidelijk maar ook zit het verhaal vol met liefde, rouw, verdriet, familiebanden en vriendschap. Wat ik in dit verhaal vooral bijzonder vond is dat het gaat over ‘omkijken naar elkaar’. Een thema wat iedereen zal aanspreken!

 

Amarins' volledige recensie lees je via:

https://hebban.nl/amarins-over-pencarrow

 

 

 

 

22656878

Govert, de eigenaar van Fi Donc Animatiekunst over Pencarrow

Net een boek gelezen dat is geschreven door een leuke klant. Het is een roman waarin het verhaal zich afspeelt in en rond het landhuis Pencarrow. Niet voor niets draagt het daarom ook de naam “Pencarrow”. Aansprekend, omdat ik ons familiehuis, ook een landhuis, geërfd heb en nu aan het opknappen ben samen met een goede vriend. Wat heeft dit met animatie, of Disney te maken? Alles! De hoofdpersoon in het boek is een gigantische Disneyfan. Zelfs een prachtig beeld uit de Walt Disney Classics Collection wordt in het boek besproken en veel in het verhaal is doorspekt met Disney. Een feest der herkenning dus! Vooral de vrouwelijke Disneyfan zal dit een leuk boek vinden, maar natuurlijk ook een ieder die romantisch van hart is. Daarnaast zit het verhaal vol met grapjes van de hoofdpersoon, loopt het verhaal in sneltreinvaart, maar is desondanks zeer goed leesbaar. Knap! Ik ben benieuwd naar je volgende boek Esther!

22656878

Amarins over Gewoon puur Emma

Vanmorgen begon ik in dit boek! Het greep me meteen, zat er helemaal in en nu is het boek uit !

Maar waaaauw wat een boek! Het grijpt je letterlijk bij je strot! Wat begint als heerlijke feelgood verandert in een levensecht verhaal waar je het niet meer droog bij houdt!

⭐️Prachtige warme personages!
⭐️Fantastische hoofdpersonen
⭐️Een geweldige verhaallijn
⭐️Vol van emoties, liefde, romantiek maar ook van verdriet
⭐️ Dit grijpt je bij je strot,dat kan niet anders!

Echt een prachtig verhaal wat je gelezen moet hebben!

Karin over Gewoon puur Emma

'Gewoon puur Emma' is een heerlijke feelgood vol romantiek. Liefde al binnen een paar dagen? Niet iedereen geloofd erin maar toch komt het voor. Veel humor maar ook verdriet volgt. Verdriet van scheidingen, verwaarlozing van een kind en verlies met rouwverwerking zorgt ervoor dat je de personages wilt beetpakken en omarmen.

Karins volledige recensie lees je via:

https://www.hebban.nl/recensie/kvanderlee-zonnet-nl-over-gewoon-puur-emma
 

 Ilona over Het Rubens meisje

 

Wat is dit toch weer een fantastisch boek om te lezen! Het leest heerlijk vlot, de vaart zit er goed in.
Ook in dit verhaal zitten veel thema's verwerkt: vooral liefde en vertrouwen, maar ook familie, vrienden, verdriet en social media. Een boek vol emoties en ook nog een stuk kunstgeschiedenis!
Ook komt hier duidelijk de liefde, die Esther heeft voor de werken van Rubens en de stad Wenen naar voren. Je voelt dit het hele boek door!

 

Ilona's volledige recensie lees je via:

https://www.hebban.nl/recensie/bookstagramilona-over-het-rubens-meisje

Sanne over Het Rubens meisje

 

Wat weer een prachtig boek van Esther Stui, tijdens het lezen van het boek was het moeilijk weg te leggen, meteen verdiept in het bijzondere verhaal van Eva, Dan, familie, vrienden en in de wereld van de Kunstgeschiedenis.

Wat mij aansprak in het boek is de warme liefde en vertrouwen, blijdschap en verdriet en de kracht van social media die je kan maken en breken.
Leuk hoe Esther de tegenstellingen en de liefde tussen Eva en Dan uitwerkt en in haar liefde voor Wenen.

 

Sannes volledige recensie lees je via:

https://www.hebban.nl/recensie/sanne-over-het-rubens-meisje