Afspeellijst

De eerste lezers zijn al begonnen in hun bestelde exemplaar van Twee zielen, één gedachte terwijl de officiële verschijningsdatum pas morgen is. Dat is het grote voordeel van de paperback bij mij bestellen, dan zorg ik ervoor dat je het boek uiterlijk op de verschijningsdatum in huis hebt. Wat een feest is het om alle foto's, collages en zelfs een filmpje te zien van de boeken die hun weg vinden naar de lezers. Dank jullie wel daarvoor! Dat er zo enthousiast wordt gereageerd doet mij goed! Het e-book is wel pas vanaf 5 augustus op Kobo, Kobo Plus en Kindle te lezen.

Tijdens het schrijven van dit boek kwamen er bepaalde liedjes in mijn hoofd naar boven. Natuurlijk begon het met het grijs draaien van 99 Luftballons , maar ook met liedjes van Coldplay omdat de teksten geweldig passen in het verhaal. Het grappige is dat ik niet bij ieder boek de behoefte voel om er muziek in te verwerken. In bijvoorbeeld Vlinders heb ik dat helemaal niet gedaan. Van de nummers die in dit boek voorkomen heb ik een afspeellijst gemaakt op Spotify onder de naam van het boek. De lijst deel ik hieronder:

99 Luftballons – Nena

Unwritten – Natasha Bedingfield

Love Rears It’s Ugly Head – Living Colour

She Wants To Dance With Me – Rick Astley

Thinking Out Loud – Ed Sheeran

99 Red Balloons – Nena

Sky Full Of Stars – Coldplay

Für Elise - Beethoven

Empire State Of Mind – Alicia Keys

Higher Power – Coldplay

Everyting – Michael Bublé

The Place Where Lost Things Go – Emily Blunt

Clocks – Coldplay

Magic - Coldplay

Every Breath You Take – The Police

Fix You – Coldplay

Don’t Answer Me – The Alan Parsons Project

Island – Kensington

Zeven recensenten gaan een recensie voor het boek schrijven: Marion, Ilona, Melanie, Amarins, Karin, Marleen en Sonja alvast bedankt voor jullie tijd! Op mijn Insta kwam de vraag van een aantal andere recensenten of zij de oproep tot het schrijven van een recensie hadden gemist. Dat is niet zo, ik heb geen oproep gedaan. Dat is nou typisch op zijn "Esthers", ik doe alles net een beetje anders. De recensenten krijgen alle tijd, geen voorgekauwde datum waarop de recensie online moet staan. Daar zou ik de zenuwen van krijgen, geen stress alsjeblieft. Natuurlijk mag je je melden voor een recensie-exemplaar van een volgend boek.

Tot slot wil ik iedereen veel leesplezier wensen. Nog één nachtje!

Liefs, Esther