Flaptekst Twee zielen, één gedachte

Daar zit ik dan om vijf voor acht 's morgens in de Audi voor het Tanum Shopping Center, terwijl Bert bij bouwmarkten Jula en Byggmax winkelt voor de twee laatste klusdagen. Bij het gehuurde huis van onze laatste week is vrijwel geen internetontvangst, de bewoonde wereld opzoeken is de oplossing voor het kunnen schrijven van mijn blog. De plaats Tanumshede kennen jullie misschien uit de boeken van Camilla Läckberg. Personage Patrick Hedström gaat in de boeken regelmatig voor politiezaken naar Tanumshede. Iedere keer als ik het plaatsnaambord zie, denk ik aan Patrick.

In deze blog wil ik de lezers bedanken die boeken via mijn website hebben besteld én het geduld kunnen opbrengen tot ik weer in Nederland ben. De gesigneerde exemplaren komen volgende week naar jullie toe. Oud-collega Sabine bestelde twee boeken en schreef daarbij een lief berichtje. Ze gaf aan dat ze misschien twee boeken op een jaar leest en na het lezen van Een klus voor twee toch de smaak te pakken heeft. Een mooier compliment kun je mij niet geven!

Dit is allemaal leuk en aardig maar jullie willen natuurlijk maar één ding: de flaptekst lezen van Twee zielen, één gedachte . Nou, daar komt 'ie:

Waar denk jij aan bij de naam Nena? Juist, dat hoort Nena van der Zee haar hele leven al. Op haar achtendertigste vindt ze het niet erg meer, ze is gek op ballonnen!

Na het overlijden van haar man, vier jaar geleden, is Nena gaan schrijven. Haar eerste boek met de titel Tremayne Manor wordt, tot haar verbazing, verfilmd als miniserie voor de BBC en ze is gevraagd om als consultant een aantal weken op de set in Cornwall aanwezig te zijn. Wat ze daar moet gaan “consulten” is haar een raadsel, maar ze voelt zich gevleid en ze gaat. Dan kan ze tegelijkertijd mooi haar boeken promoten aan de andere kant van het Kanaal.

Op de set zijn al snel twee mannen in haar geïnteresseerd: acteur Richard en landgoedeigenaar en beurshandelaar Graham. Nena heeft geen andere gevoelens dan vriendschappelijke voor beide mannen, maar dan verschijnt de Amerikaanse acteur Adam Cartwright op het toneel…

Nog vijf weken!

Liefs, Esther