NBD Biblion voor de zesde keer!

Ja, het is weer gelukt! Vlinders is geaccepteerd door NBD Biblion! Binnenkort zijn alle zes mijn boeken te leen in de bibliotheek, echt supergaaf! Ik maak het NBD Biblion wel een beetje lastig. Ze hebben de acceptatie naar Boekscout gestuurd, maar Vlinders is een uitgave in eigen beheer. Natuurlijk zijn vier van de zes boeken via Boekscout uitgebracht, maar bij De onbeschoft aantrekkelijke man , het eerste boek dat ik in eigen beheer heb uitgegeven, ging het wel goed. Ze hebben dus wel degelijk mijn gegevens. Het uitgeven in eigen beheer bevalt mij zo goed, dat blijf ik doen. Twee zielen, één gedachte wordt de derde uitgave in eigen beheer.

Nu we het toch over Twee zielen, één gedachte hebben, ik heb aangegeven dat het boek eind augustus of begin september zou verschijnen. Dat duurt nog wel erg lang, hè... Op dit moment ben ik bezig met de correcties en suggesties die Marieke mij heeft gemaild, dus ik denk dat het wel sneller kan. Wat vinden jullie van 12 augustus? Dat is over zeven weken.

Behalve de titel heb ik eerder in een blog verteld dat ballonnen een terugkerend item zijn in het boek. Tijd om nog wat meer informatie te delen: het verhaal speelt voor een gedeelte op Noord-Beveland in Zeeland. Ja, de inspiratie voor dit boek kwam van heel dicht bij huis. In het boek speelt molen Landzigt een rol. Langs deze molen loop ik bijna iedere dag als ik in Zeeland ben en ja, dan gaat het kriebelen. Omdat ik de molen in het boek wilde beschrijven, heb ik toestemming gevraagd aan de eigenaar. De molen wordt namelijk verhuurd als Vakantiemolen. De enthousiaste reactie die ik kreeg op mijn e-mailtje was erg leuk, bedankt Rik!

De hoofdrolspeelster in Twee zielen, één gedachte is auteur, haar eerste boek wordt verfilmd als miniserie voor de BBC. Ze krijgt een uitnodiging om op de set in Cornwall te komen kijken en dat heeft grote gevolgen...

Liefs, Esther