Gewoon puur Emma

Het Valentijn Prijs evenement was echt een feestje! Zo leuk om auteurs, bloggers, uitgevers en lezers te ontmoeten. Alleen jammer dat ik niet mee kan doen met de prijs, deze is alleen voor boeken die uitgegeven zijn bij reguliere uitgeverijen. Over het meedoen met de verhalenwedstrijd ga ik nadenken. Bij mij worden korte verhalen al snel een volledig boek ;-).

Afgelopen vrijdagmiddag heb ik het bestand van Gewoon puur Emma gedeeld op Kobo. Bij zowel De onbeschoft aantrekkelijke man , Valse start als Pencarrow duurde het, inclusief een weekend, meer dan vijf dagen voordat de boeken er op stonden. Dit keer stond het boek er binnen twaalf uur op. Mijn contract met Boekscout liep tot de 19de, gelukkig maakten ze er geen probleem van. In juni toch maar eens de Zeeuwse bolussen gaan brengen die ik hen al ruim twee jaar beloof, het kan tenslotte weer.

Wat een hoop leuke, lieve en positieve reacties heb ik op het boek gekregen. In de foto bij deze blog zie je de collages van Marleen en Joyce, echt super bedankt dames! In mijn eigen collage kwam de SQ7 niet eens voor, hoe kan ik die nou vergeten zijn? Is het heel erg dat ik het e-book ook op mijn eigen Kobo e-reader heb gelezen? Hoeveel keer zal ik het nu al gelezen hebben? Een keer of vijftig? En toch blijf ik er dol op. Toen ik de foto van de cover maakte, had ik nog niet kunnen beseffen hoe vaak ik die foto zou bekijken.

Gisteren heb ik het schrijven van manuscript zeven afgerond. Dat was me wel even een momentje, hier ben ik al maanden mee bezig en dan ineens is het af. Nu ga ik nog een hoofdstukindeling maken, best een lastige klus omdat ik niet van die lange hoofdstukken wil maken en er toch een gedeelte inzit dat ik niet wil opsplitsen. Het manuscript gaat natuurlijk naar Marieke en Veri voor de controle- en redigeerronde en het gaat naar proeflezers Yvonne, mijn vroegere "baas" zo ziet ze zichzelf helemaal niet, ze zegt altijd "gewoon collega" en naar Marleen die jullie misschien kennen als missp_her_books_read op Instagram. Wat een mooi team!

Hebben jullie mijn nieuwe auteursfoto gezien? Is deze coverwaardig? Ik moet er nog aan wennen waarschijnlijk en ik kon moeilijk afscheid nemen van de eerste foto. Het kwam allemaal doordat ik een mailtje kreeg van een journaliste van regionale krant De Bode voor een interview, of ik zelf een foto met mijn boek kon aanleveren. Die foto houden jullie nog tegoed.

Liefs, Esther

PS na het schrijven van deze blog valt mijn oog op een recensie van Melanie, bookstamel op Facebook en Instagram, voor Vlinders. Ik heb een negen gekregen!!!!!