Hartverwarmende reactie

Gisteravond werd ik verrast door een hartverwarmende reactie van Stefanie, silver_love_to_read is haar naam op Instagram. Als vierde boek van mij heeft ze Pencarrow gelezen: Pencarrow, weer een prachtig boek van Esther waar je vanaf pagina 1 in zit. Lieve zorgzame Rebecca en knappe James. Ik kan alleen maar zeggen lees dit mooie boek. Op dat moment zat ik achter mijn laptop en schreef aan manuscript zeven en ja, dan zit ik even te juichen, wel zachtjes want manlief moest vandaag weer vroeg op. Mijn eerste reactie typ ik dan ook onder zo'n lief bericht waarop ik weer antwoord kreeg: En dan denk ik voor de 4e keer hoe krijg je het voor elkaar zoveel gevoel in een boek te krijgen. Ja, dan heb je mij, hè. Gevoelsmens als ik ben moet ik dan een traantje wegpinken. Recht uit mijn hart en puur op gevoel, op een andere manier kan ik niet schrijven. Waarop lieve Ilona (bookstagram_ilona) reageerde: En dan krijg je deze fantastische verhalen! Dank jullie wel, dames!

Hoe gaat het nu met manuscript nummer zeven? Is een vraag die ik regelmatig krijg, in één woord: uitstekend! Het wordt weer een boek met het formaat van Een klus voor twee, want ik ben alweer bijna bij de 90.000 woorden. Ja, ik ben aan het afronden en heb nog een geweldige epiloog in gedachten. De foto voor de cover heb ik al gevonden...

Volgende week rond deze tijd staat Gewoon puur Emma op Kobo, Kobo Plus en Kindle, een paar dagen later zal het e-book ook te koop zijn via bol. Dat is iets waar ik enorm naar uitkijk. Dit boek heeft zo'n speciale plek in mijn hart. Natuurlijk hebben alle boeken dat, maar omdat mijn liefde voor Zweden in dit boek verwerkt is, blijft het extra speciaal. Over vier weken gaan Bert en ik voor bijna een maand naar Zweden, we hebben het huis geboekt waar ik twee derde van het Gewoon puur Emma in twee weken tijd schreef. De foto van de cover ga ik opnieuw maken, met het boek in mijn hand.

Liefs, Esther