Flaptekst Vlinders

Wat is het heerlijk om na maanden wachten nu eindelijk bezig te zijn met het uitgeven van Vlinders . Voor de cover had ik een foto in gedachten. Op zich een prachtige foto, maar een beetje saai voor op de cover van het boek, ik miste nog iets. Voor dat "iets" heb ik de hulp gevraagd van Gina. Zij is ontzettend handig met photoshoppen en ze heeft daarmee verschillende ontwerpen gemaakt. Beiden zijn wij perfectionistisch en dat heeft tot een heel mooi resultaat geleid. Nee, de foto bij deze blog lijkt in de verste verte niet op de cover. Jullie dachten toch niet dat ik alles gelijk prijsgeef ;-). De medewerkers van Boekxpress gaan nu aan de slag met ons ontwerp. Ze zullen er ongetwijfeld een prachtige cover van maken. Misschien kan ik deze volgende week wel met jullie delen.

Na mijn blog van vorige week kreeg ik gelijk bestellingen voor de paperback van Vlinders binnen. Fantastisch! Het is een geweldige eer voor mij dat lezers het volgende boek bestellen puur op basis van de titel. Jullie enthousiasme is zo fijn voor mij! Jacqueline vroeg of ze een abonnement af kon sluiten, zodat ze ieder nieuw boek automatisch krijgt toegestuurd. Heerlijk! Ineke schreef heel mooi: Jaaa!!! Er komt weer een nieuw boek. Ik kijk er weer naar uit Esther. Zet mij maar alvast op de bestellijst. Als een vlinder fladderen mijn gedachten dan weer een paar uur lekker weg... Brenda gaf aan dat ze het boek graag wil kopen en voor mij wil verkopen in de Bruna in Goes. Deze drie schatten zijn allemaal oud-collega's, het betekent veel voor mij dat iedereen zo meeleeft.

Voor Vlinders ben ik van plan om aan boekpromotie op Facebook en Instagram te doen. Als er lezers, bloggers of redacteurs zijn die een recensie-exemplaar willen ontvangen in ruil voor deelname, dan kunnen ze contact met mij opnemen. Drie namen heb ik al op mijn lijstje gezet: Amarins Elzinga, Karin van der Lee en bookstagram_ilona.

En dan nu de flaptekst:

De Londense fotografe Annabelle heeft een mooie opdracht in de wacht gesleept. Ze mag de kunstcollectie van Trevillion House fotograferen. De opdracht zorgt ervoor dat ze vriendschap sluit met Elizabeth Trevillion en haar schoonmoeder Beatrice. Wanneer Annabelle de zoon en kleinzoon van de dames ontmoet, is het lust op het eerste gezicht. Normaal valt ze op blonde Vikingen, maar met de donkerharige Sebastian zou ze best een nacht willen doorbrengen. Meer eigenlijk niet. Dat haar moeder door haar vader in de steek is gelaten toen zij zwanger bleek te zijn, heeft zo zijn weerslag op Annabelle. Ze wordt simpelweg niet verliefd. Tijdens een lunch komt ze erachter dat Sebastian geen vaste relatie wil en flapt ze eruit dat ze best een seksdate met hem wil. Hij gaat akkoord. Ze genieten van elkaar, maar dan komen er gevoelens in het spel…

Liefs, Esther