Vlinders

De eerste vakantieweek in Zweden heeft voor mij een hoop duidelijk gemaakt. In de prachtige natuur komen Bert en ik helemaal tot rust. Iedere dag trekken wij erop uit. Vlakbij de stuga zijn meerdere wandelroutes door het bos en langs het meer. We komen letterlijk niemand tegen. Rust, ruimte en de wonderschone natuur, wat kan een mens nog meer wensen? Maar dat is natuurlijk mijn bescheiden mening.

Voor mij is het deze week ineens heel duidelijk geworden dat ik mijn zesde manuscript in eigen beheer ga uitgeven. Net als bij De onbeschoft aantrekkelijke man ga ik daarvoor samenwerken met de productiemedewerkers van Boekxpress. De titel hebben jullie in de kop van deze blog al kunnen lezen: Vlinders. Binnenkort verschijnt dus boek nummer zes! De komende weken zal ik steeds meer onthullen over Vlinders. Wat ik nu al kan vertellen is dat het als paperback verschijnt en via mijn website of via een privébericht bij mij te bestellen is. Voor de liefhebbers van e-books heb ik goed nieuws: op de verschijningsdag zal ik ervoor zorgen dat Vlinders ook gelijk te lezen is via Kobo, Kobo Plus en Kindle.

Om jullie nog nieuwsgieriger te maken, wil ik alvast met jullie delen dat het verhaal van Vlinders zich grotendeels in Engeland afspeelt. Iets specifieker in Londen en in Hampshire.

Liefs, Esther