Madeliefjes

Het was me weer een week. Op dinsdag verscheen er zo'n mooi bericht op Feelgood Books. Beheerder Karin heeft Pencarrow op Kobo gelezen en schreef:

Wat heb ik genoten van Pencarrow van Esther Stui - auteur. Of ik in een warm bad terecht kwam. Romantiek, verlangen, jaloezie en spanning kwam er voldoende in voor. Weer wilde ik doorlezen en niet stoppen omdat het eten gemaakt moest worden ;-). Hetzelfde had ik bij De onbeschoft aantrekkelijke man, Gewoon puur Emma, Valse start en Een klus voor twee. Deze boeken zijn met zoveel liefde geschreven door deze lieve auteur. En daarom kijk ik enorm uit naar haar volgende boek.

Wanneer ik zo'n bericht lees, ontstaat er zo'n heerlijk warm geluksgevoel in mijn lijf. De mooie complimenten en dan ook nog een collage met madeliefjes. Daar heeft Karin echt tijd ingestoken en dat waardeer ik enorm! En dat is nog niet alles. Alle lieve reacties van andere leden onder het bericht, dat is geweldig! Vorige week was het twee jaar geleden dat ik mijn eerste boekcontract ondertekende. Nog maar twee jaar geleden... Toen kon ik alleen maar dromen van berichten zoals die van Karin.

Nu we het toch over Boekscout hebben. Ik kreeg twee mailtjes met links naar Het Rubens meisje en Een klus voor twee voor deelname aan de publieksprijs van Boekgoud. Met die mailtjes heb ik niets gedaan. Ik had zoiets van: laat maar, ik ga niet weer bedelen om stemmen. Totdat ik gisteren van oud-collega Eliza een berichtje kreeg dat ze op Het Rubens meisje had gestemd. Vandaag kwamen daar nog berichtjes bij van Geja en wederom een bericht van Karin op de Feelgood Books-groep. Ja, dan kan ik natuurlijk niet achterblijven! Wil je zo lief zijn om te stemmen? De link voor Het Rubens meisje is: https://boekgoud.nl/stemmen/11555 en die voor Een klus voor twee is: https://boekgoud.nl/stemmen/12320

Volgende week schrijf ik de blog vanuit Zweden. Bert en ik gaan er even twee weekjes tussenuit.

Liefs, Esther