De cover van Valse start

Daar is de cover van Valse start. Met alle credits aan Gina Glaasker! Zij heeft van mijn saaie foto van een druilerige winterdag in Londen een echte feelgood-cover gemaakt. Het verhaal is helemaal af. Ik zal jullie niet langer in spanning houden en nu de flaptekst met jullie delen:

Dit verhaal begint waar Pencarrow is geëindigd.

Tijdens de sprookjesachtige bruiloft van Rebecca en James ontdekt Simone de ware identiteit van haar one night stand Ed. Hij blijkt Edward te heten en een neef van James te zijn. Simone schaamt zich voor haar gedrag destijds in Londen en ontwijkt Edward zo veel mogelijk. Weer thuis in Rotterdam neemt ze zich voor om hem uit haar gedachten te bannen. Een prima afleiding vindt ze in het nieuwe softwareprogramma dat geïntroduceerd wordt bij de bank waar ze werkt. Haar logisch denkende brein aan het werk zetten is veel beter dan haar hart verliezen aan een man die het geheid gaat breken. Maar zelfs op haar werk kan ze niet om Edward heen.

Krijgen jullie al zin om het verhaal te lezen? Ik hoop het zo!

Het is weer een geweldig samenwerkingsverband van Uitgeverij EsVeMa geweest. Voor de nieuwe lezers van mijn blog: Uitgeverij EsVeMa is in het leven geroepen ter controle van de boeken van Esther Stui. Dit om haar te behoeden voor "ongeduld". Dit zijn de eerste hilarische woorden in een groepsapp die, tijdens het controleren van Het Rubens meisje, in het leven is geroepen door mijn beste vriendin Marieke. Veri is toen ons team komen versterken. Beide dames zijn erg goed onderlegd in de Nederlandse taal en zonder hen ben ik nergens. Vanmorgen vroeg kreeg ik nog twee reacties van de dames op mijn flaptekst. Hun suggesties en redigeerwerk zijn van onschatbare waarde voor mij. Duizend maal dank, meiden!

Vanavond heb ik het document van Valse start geüpload naar Kobo en Kindle, zodra zij groen licht geven, zal ik het verhaal delen. Je hebt straks meerdere mogelijkheden. Het allerliefst koop je het verhaal voor €1,99 in de Kobo Shop. Heb je een Kobo Plus-abonnement dan kun je het verhaal gratis lezen. Op Kindle hanteer ik ook de prijs van €1,99. Op mijn website heb ik al een speciaal item aan het menu toegevoegd: "Kort verhaal", daar zal ik de tekst ook delen.

Wil je liever een papieren versie dan kun je het printen vanaf mijn website. Heb je geen printer of wil je het verhaal graag opgestuurd krijgen, dan kan dat ook. Ik print het dan voor je en stuur het naar je toe. Daarvoor vraag ik € 5,- dit gaat voornamelijk op aan verzendkosten, een envelop en een snelhechter. Stui Transport is de sponsor van inktpatronen en A4'tjes. Je bestelling kan je mailen naar: info@estherstui.nl

Hou mijn Facebook-pagina en mijn Instagram in de gaten!

Liefs, Esther