De onbeschoft aantrekkelijke man op Kindle

Door een lieve en hartverwarmende tip van collega auteur Martine, ben ik mij gaan verdiepen in Kindle. Voor mij was een e-reader altijd een Kobo e-reader, maar er is natuurlijk meer. Na wat research begrijp ik dat Kobo de grote speler is in Nederland maar dat Amazon flink aan de weg timmert. Kindle is de dienst van Amazon waarop je e-books kunt lezen. Goh, dat ik daar nooit eerder naar heb gekeken... Hierbij dus een dikke merci aan Martine. Ja, merci want Martine woont in Frankrijk ;-) Sinds vanmorgen staat De onbeschoft aantrekkelijke man ook op Kindle!

De collage bij deze blog is de leescollage van Karin. Karin is de beheerder van Feelgood Books-groep op Facebook. Wat een eer voor Gewoon puur Emma om zo groot op de collage te staan. Op Instagram las ik zelfs dat Gewoon puur Emma Karins favoriet is van de gelezen boeken in november en dat is voor mij een onbeschrijfelijk mooi compliment! Karin heeft ook een recensie voor het boek geschreven. De zin: "Verdriet van scheidingen, verwaarlozing van een kind en verlies met rouwverwerking zorgt ervoor dat je de personages wilt beetpakken en omarmen." Wauw, die komt wel bij mij binnen. De emoties die ik wilde overbrengen komen echt bij de lezer binnen. Zoals ik al vaker geschreven heb: in Gewoon puur Emma zit mijn hart en ziel.

Op de collage zie je tenslotte ook boeken van Karin Swan, Holly Martin en Bestemming Geluk van Aline van Wijnen waar ik zelf erg van genoten heb. Let ook op de novellen van Martine Hoogschagen en Saskia Oudshoorn, die staan heel hoog op mijn nog-te-lezen-lijst.

Als laatste heb ik nog iets gedaan wat ik al heel lang van plan was. De inspiratie voor De onbeschoft aantrekkelijke man heb ik gekregen door een huis. Een huis dat in het buitengebied van een dorpje op Zuid-Beveland in Zeeland staat. Toen we in 's-Heerenhoek woonden en ik in Kamperland werkte, reed ik er regelmatig langs om zo de overvolle weg tijdens het toeristenseizoen te vermijden. Ja, het huis is voor mij het huis van Charlotte. Het is een plaatje en het staat op een bijzondere locatie aan de Oosterschenge. Wat ik gedaan heb? Nou, het boek in de brievenbus van het huis gestopt met een briefje erbij als uitleg. Via mijn website kreeg ik de volgende dag al een reactie. De bewoners vinden het een leuke verrassing en zien het als een groot compliment. Ze prijzen zich gelukkig dat ze op zo'n mooie plek wonen, ze gaan het boek lezen en hebben mij, als kers op de taart, uitgenodigd om een keer te komen kijken.

Liefs, Esther