Manuscript zes

Het is gelukt om het zesde manuscript volgens de eisen van de vier uitgevers te versturen. Bij iedere e-mail heb ik alles duizend keer doorgenomen, omdat ik het zo graag goed wil doen. Het versturen naar een van de uitgeverijen had een bijzonder verloop. Ja, ik begrijp dat ik jullie nu nieuwsgierig maak, maar meer krijgen jullie echt nog niet te lezen (gniffel gniffel) misschien dat ik het ooit nog vertel. Dat hangt helemaal van de omstandigheden af. O wat is het toch heerlijk om zo in raadselen te schrijven.

Vanavond ben ik bij de boekpresentatie geweest van Steen voor steen van Jacodine van de Velde in de Drvkkery in Middelburg. Erg leuk om een keer mee te maken én ik ben nu in het trotse bezit van vier gesigneerde boeken. Natuurlijk zoek ik dan mijn eigen boeken ook op. Ze staan in de centrale hal bij de Zeeuwse auteurs en, heb ik vanavond ontdekt, ook bij de afdeling feelgood! Wat een feest! Kijk nou hoe gaaf op de foto's in de collage!

Nu begint het, waar ik vanuit ga, lange wachten op een reactie van de uitgevers. Voor iemand met nul komma nul geduld is dat erg lastig, daarom ben ik heerlijk aan het lezen. Sindskort heb ik de feelgoodromans van Wendy Brokers ontdekt. Jeetje, wat kan die vrouw mooi schrijven! Sinds september heb ik zeven boeken van haar gelezen. Waarom ik nooit eerder aan een van haar boeken begonnen ben begrijp ik echt niet...

Vinden jullie het leuk om iets in het vooruitzicht te hebben? Ik ben bezig met een kort verhaal als vervolg op Pencarrow. Simone hoort haar eigen verhaal te krijgen. Zou daar interesse in zijn?

Liefs, Esther