Kobo

Sinds kort heb ik een e-reader. Er beginnen nu een aantal mensen hardop te lachen. Waarom? Laat ik zeggen dat ik me niet altijd even postief over e-books heb uitgelaten. In één van mijn boeken heb ik er zelfs een opmerking over geplaatst. Wie weet in welk boek en wat de zin is, be my guest , ik kan het namelijk niet meer vinden, haha. Het wordt nog erger: ik heb namelijk ook een Kobo Plus abonnement... Van verschillende kanten hoorde en las ik veel moois over de Eindeloos-serie van Wendy Brokers, dit is een Kobo original en dus op dit moment niet als "echt" boek leverbaar. Tja, ik wilde deze drie boeken zo graag lezen... En wat kan ik zeggen, nou het bevalt best goed. Je kunt van alles uit proberen, vind je een boek niet leuk dan ga je gewoon verder in een andere. Een "echt" boek lees ik, zelfs als ik er weinig aan vind, altijd uit. Soms denk ik daarna: zonde van mijn tijd. De Eindeloos-serie is inmiddels verslonden, man man wat kan Wendy schrijven! Een absolute aanrader! Toch ben ik wel zo'n enorme boekenwurm dat als ik een boek erg mooi vind, ik het ook nog als echt boek koop.

Mijn e-reader heeft, tot groot vermaak van manlief Bert, een roze hoesje. Ja, ik heb iets met roze en dat brengt mij gelijk bij het zesde manuscript dat vandaag met Marieke is meegegaan. De kleur roze komt daar ook meerdere keren in voor. Er is natuurlijk ook een boek met roze letters op de cover: De onbeschoft aantrekkelijke man. Afgelopen weekend las ik informatie over Kobo Writing Life en ben mij daar meer in gaan verdiepen met als resultaat dat ik De onbeschoft aantrekkelijke man op Kobo en Kobo Plus heb gelanceerd. Nu kunnen veel meer mensen kennismaken met mijn schrijfstijl. De lezer die mij vijf sterren heeft gegeven voor het boek: heel veel dank!

Ook heb ik mijn boeken toegevoegd aan Goodreads.com en probeer ik actiever te zijn op Hebban.nl. Ja, ik probeer het, er gaat namelijk veel tijd inzitten. Mijn blog ga ik voortaan ook iedere week delen op Hebban.

Liefs, Esther