22656878

Wanneer Sabrina in een ziekenhuis wakker wordt, heeft ze geen idee hoe ze daar terecht is gekomen of wat er met haar is gebeurd. Aan haar bed zit een man die ze niet herkent. Hij slaapt, zijn hoofd rust op zijn armen op het bed. Omdat ze het niet kan laten om hem aan te raken, streelt ze zijn donkerbruine haren. Hij schrikt wakker en haalt meteen een arts.


Het blijkt dat ze een auto-ongeluk heeft gehad en dat ze door de impact van het ongeluk aan geheugenverlies lijdt. De man aan haar bed is Alexander, haar man. Door wat Alexander haar vertelt en door de verhalen van Sabrina’s moeder, haar schoonouders en schoonzus, beleeft ze hun liefdesgeschiedenis helemaal opnieuw. Toch blijft haar man afstand houden, maar waarom? Zal ze haar geheugen en daarmee de waarheid terugkrijgen?Aantal pagina's:

254

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

02-06-2023

ISBN:

9789464689747

Vaste prijs:

€ 19,95 en € 8,99 voor het e-book

22656878

Een pareltje

En elke keer ben ik weer verrast over de thema's in Esthers boeken: het is wat "anders"! Het was boeiend om Sabrina's zoektocht naar haar herinneringen te volgen. De "flashbacks" maakten het niet verwarrend, ze pasten in het verhaal. De achtergrond waartegen het verhaal zich afspeelt, de wijndomeinen, is interessant. Dat is eigenlijk in elk boek van Esther. De gedetailleerde beschrijving van omgeving en karakters. Dat lees prettig én maakt dat je niet kunt stoppen en het in één ruk uitleest. Wéér een pareltje dus!

Ineke op Kobo *****